Spørsmål Besvart Om Smykker I Denne Artikkelen

Kjøp og salg av smykker kan være spennende. Før du hopper inn i dette markedet, må du gjøre din forskning og lære alt du kan om smykker. Det er mange ting å lære slik at du ikke får dårlige stykker og slik at du ikke taper penger på et salg. Tipsene nedenfor kan hjelpe deg med det.

Når du kjøper det noen anser for å være det viktigste smykket i et forhold, forlovelsesringen, sørg for at det er av høy kvalitet og har flott design. Du vil ha en ring med mange hånddetaljer som viser fint håndverk.

Når du kjøper et sølvbelagt smykke, maler du det umiddelbart med et lag med klar neglelakk. Å gjøre dette vil forlenge levetiden til stykket. Det kan også forhindre de små skrapene og ripene som er så enkle å få. Re-male stykket en gang noen få måneder for best resultat.

Når pakking for en ferie, planlegging smykker er like viktig som å planlegge antrekk. Siden du ikke kan ta hele smykker boksen, planlegge antrekk på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil være i stand til å bære med flere antrekk. Når du sjekker bagasjen din, aldri pakke noen smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

Rengjør smykkene dine med varmt vann og mild såpe, skyll det ut, og tørk deretter grundig. Det bidrar også til å polere smykket med en myk klut. Overflødig vann igjen på smykker i lagring kan anløpe edle metaller, noen ganger utover reparasjon. En myk klut kan også bidra til å gjenopprette glans og glans til smykker mens du fjerner overflødig vann fra stykket.

For å fjerne anløpe fra sølv smykker uten sterke kjemikalier, linje innsiden av en gryte med aluminiumsfolie, og tilsett fire kopper vann og en åttende del av en kopp hver av natron, salt og oppvasksåpe. Legg forsiktig alle bitene dine i væsken, og telle dem mens du går. Ta blandingen opp til en simmer i et par minutter, slå deretter av brenneren og la den suge. Hell alt forsiktig gjennom et dørslag, og legg deretter bitene på et håndkle for å tørke, telle dem mens du går.

Når du foretar et smykke kjøp, sørg for at du utdanne deg selv om det. Det er spesielt viktig når du kjøper noen typer edelstener og spesielt diamanter. Ved å utdanne deg selv, vil du være i stand til å forstå hva gullsmeden forteller deg og du vil kunne ta en avgjørelse basert på kunnskap og ikke hva gullsmeden forteller deg er best.

Når du ønsker å lagre fine smykker, bør du følge instruksjonene som ble gitt med din spesifikke brikke, og følge dem nøyaktig. Vanligvis vil du ikke at brikkene berører hverandre for å hindre dem i å skrape. Det er best å lagre smykker i boksen eller posen den kom i.

Lære hva du kan før du kjøper eller selger smykker sikrer at du kan ta smartere beslutninger om hva du bør ha for å få det du trenger. Så, gjør deg selv en tjeneste og gjøre din forskning og bruke de ovennevnte tipsene til smykker kjøpe eller selge ventures.

Råd Du Bør Lese Om Smykker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *