Smykker: Stor Kunnskap Venter På Deg I Denne Artikkelen

Å velge smykker kan virke som en skremmende oppgave hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Å kjenne noens fødselsstein eller favorittmetall (som gull, hvitt gull eller sølv) kan hjelpe deg enormt når du plukker ut smykker. Les tipsene i denne artikkelen for å få ideer til hvilke armbånd, ringer eller halskjeder som passer best.

Bruk en skånsom såpe til å rengjøre smykkene dine. Såpen du kjøper til kjøkkenet ditt kan også være bra for smykker. Bare vær sikker på at du kjøper en skånsom såpe. Se etter en som er egnet for bruk på hendene. På den måten kan du være sikker på at det ikke skader smykkene.

Beskytt deg selv når du kjøper diamanter ved å oppbevare skriftlige dokumenter om kjøpene dine som bevis. Dette er den eneste måten du kan bevise de 4 C-ene du ble garantert da du kjøpte stykket eller steinen. Behandle salgskvitteringer og -vurderinger som kontrakter om hva du kan forvente av kjøpet ditt, spesielt hvis de ikke er i samsvar med kvaliteten du ble garantert.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, kan du se etter en som har små inneslutninger og har en mindre enn perfekt hvitfarge. Ofte kan du ikke engang se inneslutningene og «av» fargene med det blotte øye, men det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av prisen på steinen.

Når du velger et smykke å ha på, bør du tenke på hva du liker på andre mennesker, og hva de liker på deg. Tenk på bestemte brikker du har fått komplimenter på, spesielt fra fremmede. Det hjelper også å tenke på hva du har komplimentert til andre. Hvis du finner ut at du forteller andre hvor mye du liker bestemte deler, husk hva det er når du er ute og handler for smykker til deg selv.

Hvis du vil vise frem frisyren din, kan du prøve å bruke smykker som komplimenterer hårets farge. Grønne eller aqua steiner gir rødt hår vakkert, mens juveltoner lyser mørkere låser. Hvis du har skikkelig hår, kan en klar glitrende stein som en diamant få den til å skinne, mens en mørk stein gir stor visuell kontrast.

Kjøp steinene dine løs når du lager dine egne smykkedesign. Du vil være i stand til å plukke ut en stein som best gjenspeiler dine ønsker. Når du har funnet den perfekte steinen, vil ideene dine til en perfekt setting være mye lettere å tyde. Ethvert godt smykke begynner ved steinen.

Selv om det kan virke åpenbart, bruk aldri noen smykker når du svømmer. Ikke bare er vannet i seg selv litt vanskelig på stykket, men de fleste svømmebassenger behandles med kjemikalier som vil forårsake varig skade på stykket, hvis det ikke ødelegger det helt.

Å huske anledningen når du velger smykker, kan hjelpe deg med å bestemme hva som er passende, og hva mottakeren ønsker mest. Å kjenne fødselssteinene for hver måned og budsjettet du har vil også gjøre det lettere å velge. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du vil gi smykker i gave.

Råd du bør lese om smykker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *